Réka & Norbert

"Lívi nem sajnálta tőlünk az időt, a jó szavakat, a figyelmét. Mindemellett jó tanácsokkal szolgált számunkra, amik különösen jól jöttek az esküvőnket megelőző hetekben. A nagy napunkon egy kerek, szívhez szóló szertartást kaptunk tőle, ami azért volt egyedi, mert rólunk szólt.

Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!"
 

Veronika & Isti


"Köszönjük szépen az őszinte és személyes szavakat, amelyekkel az esküvőnkön megajándékoztál Bennünket! Szívből kívánom, hogy sok mindenkit megajándékozhass még az érzéssel, ami minket is átjárt a ceremónián! ♥ Csak ajánlani tudom azt a szertartásvezetést és szemléletet, amit te képviselsz."
 

Viola & Peti

"Nagyon örülünk, hogy életünk legfontosabb napjának része voltál!. Az egyik legnagyobb dolog az életünkben hogy megismerhettünk! Kedves, csupa szív, lekiismeretes, figyelmes, különleges Hölgyet imertünk meg.Kívánom hogy maradj ilyen és sok párnak hozzál még örömet az életébe!

Köszönjük szépen!"

Andi & Goszti


"Köszönjük mégegyszer a csodálatos, szívhezszóló szertartást! Egy örök emlék marad! Nálad jobbat nem is választhattunk volna!"

Andrea & István

"Szeretnénk megköszönni a szívhez szóló szavaidat, megható és személyes gondolataiddal felejthetetlenné tetted a szertartás minden pillanatát, egyedi és maradandó élményt nyújtva.

Köszönjük!"

Mónika & Peti


"Húúúúúúúúúúúúúúú Líviiiiiii...bevallom...nem bírtam sokáig, már az első sorok után a zsepiért rohantam.... háááát ez CSODASZÉP! Ezek a sorok, az egyedi személyre szóló köszönetek és élmények...annyira megérintettek! IMÁDOM minden sorát!!! :) Köszönöm Neked!"  

rsi & Tibi

"Imádtuk minden pillanatát, tavaly mikor barátnőm esküvőjén hallottam Líviát beszélni elhatároztam, ha férjhez megyek szeretném, hogy ő beszéljen a mi Nagy Napunkon is. Az egyedi szertartás amiben részünk volt, rólunk szólt a mi élményeinket tartalmazta, nem sablon szövegeket, amit általában hallasz. Többszöri találkozás alkalmával biztossá vált számunkra, hogy Lívia szívvel lélekkel végzi ezt a “feladatot” ,ami az ő szavaival élve, a kis érzelmi bonbonjai a szürke hétköznapokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik szeretnének egy felejthetetlen, személyre szabott, érzelmekben gazdag szertartást."

Niki & Balázs

"Nagyon köszönjük a személyre szabott szertartást. Minden egyes szavát a magunkénak éreztük és érezzük még most is! 
Megnyugtató volt, hogy tudtam jó kezekben vagyunk. Mivel már gyerekkorom óta ismerlek hálás vagyok, hogy Te álltál velünk szemben ebben a fontos pillanatban, így még egyedibbé és családiasabbá téve a szertartást! 
Örök emlék lesz számunkra!" 

L   aura & Attila

"Lívia nagyon kedves, és segítőkész, rugalmas, és precíz hozzáállása az Esküvőnkhöz nagyon nagy segítség volt a számunkra. Bármiben számíthattunk rá, ha kérdésünk volt készséggel segített. A szertartásunk nagyszerűen sikerült, egyszerre volt vicces, és megható, pont ahogyan szerettük volna :-) Köszönet érte. Szívből ajánlom Mindenkinek!"

A   nna & András

"Lívia beszédének köszönhetően a szertartásunk egyszerre volt megható és mégis vidám. A személyes történeteink és Lívia profizmusa révén lett igazán egyedi a mi ceremóniánk.

Nagyon örülünk neki, hogy Őt kértük fel erre a feladatra! Mellettünk állt a Nagy Napunk legfontosabb pillanataiban, és átkísért minket életünk következő fejezetébe.
Köszönjük szépen!"

B  ea & Fernando

"Livi nagyon jó megfigyelő és beleérző, így pontosan tudja, hogyan okozzon örömet az ünnepelt(ek)nek. Profi szervező, egyszerűen mindenre gondol, ami az esemény teljességéhez szükséges. És egy nagyszerű előadó, aki az ünnepi beszédet gyönyörűen, szívhez szólóan adja elő. Az egész szertartás örök emlék marad mindannyiunknak. Még egyszer is nagyon köszönjük Neked ezt a csodalatos élményt!"

Tel: 0620-421-4344

Email: egyediszertartasok@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram