Réka & Norbert

"Lívi nem sajnálta tőlünk az időt, a jó szavakat, a figyelmét. Mindemellett jó tanácsokkal szolgált számunkra, amik különösen jól jöttek az esküvőnket megelőző hetekben. A nagy napunkon egy kerek, szívhez szóló szertartást kaptunk tőle, ami azért volt egyedi, mert rólunk szólt.

Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!"
 

21766608_1873708372646923_37294491691354
23998241_1812789978753382_911851251_o.jp
Veronika & Isti


"Köszönjük szépen az őszinte és személyes szavakat, amelyekkel az esküvőnkön megajándékoztál Bennünket! Szívből kívánom, hogy sok mindenkit megajándékozhass még az érzéssel, ami minket is átjárt a ceremónián! ♥ Csak ajánlani tudom azt a szertartásvezetést és szemléletet, amit te képviselsz."
 

Viola & Peti

"Nagyon örülünk, hogy életünk legfontosabb napjának része voltál!. Az egyik legnagyobb dolog az életünkben hogy megismerhettünk! Kedves, csupa szív, lekiismeretes, figyelmes, különleges Hölgyet imertünk meg.Kívánom hogy maradj ilyen és sok párnak hozzál még örömet az életébe!

Köszönjük szépen!"

DSC_5198.JPG
IMGM8031.jpg
Andi & Goszti


"Köszönjük mégegyszer a csodálatos, szívhezszóló szertartást! Egy örök emlék marad! Nálad jobbat nem is választhattunk volna!"

Andrea & István

"Szeretnénk megköszönni a szívhez szóló szavaidat, megható és személyes gondolataiddal felejthetetlenné tetted a szertartás minden pillanatát, egyedi és maradandó élményt nyújtva.

Köszönjük!"

210.jpg
45855307_2223411471227453_87766904344338
Mónika & Peti


"Húúúúúúúúúúúúúúú Líviiiiiii...bevallom...nem bírtam sokáig, már az első sorok után a zsepiért rohantam.... háááát ez CSODASZÉP! Ezek a sorok, az egyedi személyre szóló köszönetek és élmények...annyira megérintettek! IMÁDOM minden sorát!!! :) Köszönöm Neked!"  

rsi & Tibi

"Imádtuk minden pillanatát, tavaly mikor barátnőm esküvőjén hallottam Líviát beszélni elhatároztam, ha férjhez megyek szeretném, hogy ő beszéljen a mi Nagy Napunkon is. Az egyedi szertartás amiben részünk volt, rólunk szólt a mi élményeinket tartalmazta, nem sablon szövegeket, amit általában hallasz. Többszöri találkozás alkalmával biztossá vált számunkra, hogy Lívia szívvel lélekkel végzi ezt a “feladatot” ,ami az ő szavaival élve, a kis érzelmi bonbonjai a szürke hétköznapokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik szeretnének egy felejthetetlen, személyre szabott, érzelmekben gazdag szertartást."

Máté Livia szertartásvezető.jpg
Niki-Balázs-esküvő-251.jpg
Niki & Balázs

"Nagyon köszönjük a személyre szabott szertartást. Minden egyes szavát a magunkénak éreztük és érezzük még most is! 
Megnyugtató volt, hogy tudtam jó kezekben vagyunk. Mivel már gyerekkorom óta ismerlek hálás vagyok, hogy Te álltál velünk szemben ebben a fontos pillanatban, így még egyedibbé és családiasabbá téve a szertartást! 
Örök emlék lesz számunkra!" 

L   aura & Attila

"Lívia nagyon kedves, és segítőkész, rugalmas, és precíz hozzáállása az Esküvőnkhöz nagyon nagy segítség volt a számunkra. Bármiben számíthattunk rá, ha kérdésünk volt készséggel segített. A szertartásunk nagyszerűen sikerült, egyszerre volt vicces, és megható, pont ahogyan szerettük volna :-) Köszönet érte. Szívből ajánlom Mindenkinek!"

Laura-Attila.jpg
Anna&András.jpg
A   nna & András

"Lívia beszédének köszönhetően a szertartásunk egyszerre volt megható és mégis vidám. A személyes történeteink és Lívia profizmusa révén lett igazán egyedi a mi ceremóniánk.

Nagyon örülünk neki, hogy Őt kértük fel erre a feladatra! Mellettünk állt a Nagy Napunk legfontosabb pillanataiban, és átkísért minket életünk következő fejezetébe.
Köszönjük szépen!"

B  ea & Fernando

"Livi nagyon jó megfigyelő és beleérző, így pontosan tudja, hogyan okozzon örömet az ünnepelt(ek)nek. Profi szervező, egyszerűen mindenre gondol, ami az esemény teljességéhez szükséges. És egy nagyszerű előadó, aki az ünnepi beszédet gyönyörűen, szívhez szólóan adja elő. Az egész szertartás örök emlék marad mindannyiunknak. Még egyszer is nagyon köszönjük Neked ezt a csodalatos élményt!"

86498997_2315929458509177_17461898211491
AdriesAdam Livinek 014.jpg
A  dri & Ádám

„Lívinek köszönhetően az esküvőnk olyan volt, amilyennek megálmodtuk: meghitt, őszinte és az első perctől az utolsóig rólunk szólt. Felejthetetlenné tette a nagy napunkat, amiért nem lehetünk elég hálásak neki. A találkozók során Lívi mindvégig nyitott és közvetlen volt velünk, őszinte érdeklődéssel hallgatta meg a történetünket, és tökéletes beszédet írt. A változásokat is rendkívül rugalmasan kezelte, kedvességével, megnyugtató személyiségével többször segített a szervezés során felmerült nehézségeken átlendülni. A legjobb döntés volt, hogy őt választottuk szertartásvezetőnknek. Szívből ajánlom!"

E  mese & Jenő

"Nagyon szépen köszönjük a csodás szertartást! A mondás úgy tartja – „Sok jó ember kis helyen is elfér...", na ez a mi esküvőnkre mindenképp igaz volt. Múlt, jelen, család, barátok... mindenki ott volt, aki sokat jelent számunkra. Köszönjük, hogy általad addigi életünk „szélesvásznú" megemlékezést kapott. Köszönjük a finom részleteket, a kedves szavakat, köszönjük, hogy abban a pillanatban szemtelenül fiatalnak érezhettük magunkat!"

131462213_414051663282497_79727910162526
IMG_4569.jpg
I  ca & Laci

„Legszebb álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen meghitt és gyönyörű lesz az esküvőnk. Hálásan köszönjük, a személyre szabott beszédet, amely nem csak profi volt, hanem szeretettel és kedvességgel teli. Köszönjük, hogy segítettél, felejthetetlenné tenni a nagy napunkat."

"2021.augusztus 14- e számunkra életünk egyik legcsodásabb napja - AZ ESKÜVŐNK !!:-) Fotósaink ajánlották nekünk Lívit, aki egyedi szertartásokat tart pároknak. Megismerkedtünk Lívivel,meséltünk neki magunkról, a megismerkedésünkről, Ervin a lánykérésről.... Ő az a személy, aki meghitté, bensőségessé és felejthetetlenné tette a Nagy napunkat a csodás szertartással, amit senki mástól nem kaphattuk volna meg . Hálásak vagyunk neked Lívi ezért a csodáért. Aki ilyen meghitt pillanatokra vágyik a legszebb napján bizalommal kesesse Lívit. Nudli a tacsija számunkra pedig már csak a ráadás volt. Mégegyszer köszönjük!"

RitaesErvinLivinek 25_edited.jpg
R ita & Ervin
A  drienn & David
D084D704F835414D9B299388D36287F5.jpg

„Kedves Lívia! :) Először is szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat, a vendégek részéről is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A szertartás alatt nem néztünk túlságosan körül a vendégek között, de volt akinek a meghatottságtól még a gratulációnál is folytak a könnyei. :) ! Most, így alig több mint egy hónap elteltével úgy érezzük, szeretnénk újra átélni még egyszer azt a nagyszerű napot! Sok ismerős és barát mondta előtte, hogy csak magunkra figyeljünk és próbáljunk megélni minden pillanatot, mert rohanni fog az idő.. hát igazuk lett. Egy szó mint száz, csodás szertartást kaptunk Tőled, amit a mai napig emlegetünk. Köszönjük Neked a felejthetetlen pillanatokat! A legjobb választás voltál! :) :) Köszönjük"